تأثیر المنت دستگاه جوجه کشی در یکسان سازی دمای دستگاه

with بدون دیدگاه
برای خرید المنت دستگاه جوجه کشی با شماره ۰۲۱۳۳۱۱۴۰۵۲ و یا ۰۹۱۲۶۷۲۱۳۶۷ تماس حاصل فرمایید

المنت دستگاه جوجه کشی نوعی المنت حرارتی می باشد که جهت تامین گرمای داخل دستگاه جوجه کشی مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل کنترل و تنظیم مکرر دمای داخل دستگاه جوجه کشی، دما را همواره در حالت یکنواخت و میزانی نگه می دارد و امکان سوختن دستگاه نسبت به روش های قدیمی تر جهت تامین گرما، بسیار کمتر خواهد بود، از این رو روشی بسیار مطمئن و دقیق جهت جوجه کشی می باشد. دستگاه های مجهز به این المنت به دلیل کیفیت بالایی که دارند گرانتر از سایر دستگاه ها می باشند.

تأثیر المنت دستگاه جوجه کشی در یکسان سازی دمای دستگاه

نحوه ی عملکرد دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی به محفظه ای استاندارد و ایزوله گفته می شود که در داخل آن گرما و حرارتی نظیر دمای بدن پرنده ی مادر مهیّا شده است. این دستگاه این قابلیت را دارد که در زمان تعیین شده تخم نطفه دار را به جوجه تبدیل نماید.

نحوه ی عملکرد دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی سال ها پیش، اولین بار با استفاده از یک جعبه ی چوبی، یک پارچه و مقداری آب گرم ساخته شد و بر این اساس کار می کرد که ابتدا مقداری آب گرم را در داخل جعبه می ریختند، بعد با گذاشتن یک پارچه با اندکی فاصله بر روی آب و قرار دادن تخم های نطفه دار بر روی آن و بستن در جعبه ی چوبی عملیات جوجه کشی آغاز می شد. جالب است که روش عملکرد دستگاه جوجه کشی از گذشته تاکنون تفاوت چندانی نکرده است و تنها در ساختار و جزئیات آن تغییراتی اعمال شده است و اساس کار همان است که قبلا بود. به عنوان مثال در گذشته مصریان با سوزاندن انواع کودهای حیوانی و اهالی چین با استفاده از سوزاندن پارافین و الکل، گرمای مورد نیاز داخل دستگاه جوجه کشی را فراهم می کردند‌. امروزه نیز با اعتماد به گذشتگان و بر پایه ی همان اصول اما با ساختاری مدرن تر و با کیفیت تر دستگاه های جوجه کشی ساخته و تولید می شوند. برای مثال در دستگاه های مدرن از المنت دستگاه جوجه کشی جهت تامین حرارت و گرمای مورد نیاز استفاده می شود.

ایجاد دمای یکنواخت با استفاده از المنت دستگاه جوجه کشی

گرما و حرارت مورد نیاز برای ایجاد شرایط مناسب و دمای یکنواخت در دستگاه های جوجه کشی از روش ها و منابع گرمایی متفاوتی تامین می شود. شاید ساده ترین و کم هزینه ترین روش آن به کارگیری لامپ های حبابی می باشد، اما در این روش مشکلاتی نظیر امکان خرابی، قطع و وصل پی در پی و کاهش طول عمر مفید لامپ در اثر رطوبت داخل دستگاه، بشر را به استفاده از روش های پیشرفته تر و مطمئن تری وا داشته است. در دستگاه های مدرن و پیشرفته ی امروزی از یک المنت حرارتی با عنوان المنت دستگاه جوجه کشی جهت تامین حرارت و گرمای مورد نیاز درون محفظه استفاده می شود که با مزایای فراوانی نظیر کنترل پیوسته ی دما و یکنواخت کردن آن و همچنین افزایش طول عمر دستگاه جوجه کشی بسیار قابل توجه علاقه مندان این حرفه قرار گرفته است.

تنظیم گرمای داخل دستگاه و اکسیژن رسانی

توجه داشته باشید که تنظیم گرمای داخل محفظه ی جوجه کشی بسیار مهم تر از نحوه ی تامین گرمای آن است، زیرا کوچکترین کم و زیاد شدن دما و گرمای داخل دستگاه سبب تغییر زمان و فرایند جوجه کشی خواهد شد و حتی ممکن است در اثر تغییر دمای زیاد، جوجه ها آسیب ببینند. حرارت مورد نیاز در یک دوره جوجه کشی، ۴۰-۳۵ درجه ی سانتیگراد در نظر گرفته میشود که به صورت نرمال اکثرا دما را در ۳۸ درجه ی سانتیگراد نگه می دارند. در دمای کمتر از ۳۵ درجه جوجه ها دیرتر و در دمای بالای ۴۰ درجه جوجه ها زودتر بیرون خواهند آمد. از این رو کنترل و تنظیم دما نقشی حیاتی در داخل دستگاه جوجه کشی دارد و باید پیوسته به وسیله ی ترموستات ها و المنت دستگاه جوجه کشی کنترل و بررسی شود تا دما در حالت یکنواخت و مناسب نگه داشته شود و جوجه ها به موقع بیرون آیند. جالب است بدانید که پوسته ی تخم منافذی دارد که اکسیژن از طریق این منافذ به جوجه می رسد و باعث می شود که رطوبت درون تخم تبخیر شده و کیسه ی داخل تخم بزرگتر و نوک جوجه به پوسته ی تخم نزدیک تر گردد و با شکستن دیواره ی تخم بیرون بیاید، دقت داشته باشید اگر رطوبت دستگاه زیاد باشد و تبخیر مناسب انجام نشود جوجه ها دیرتر از موعد بیرون می آیند.

تنظیم گرمای داخل دستگاه و اکسیژن رسانی

گردش خودکار تخم ها در داخل دستگاه جوجه کشی

در حالت طبیعی پرنده ی مادر تقریبا هر نیم ساعت یکبار تخم های خود را می چرخاند تا زرده ی تخم به پوسته نچسبد و جوجه تلف نشود. در دستگاه های جوجه کشی نیز همین کار به صورت اتوماتیک یا با دخالت دست انجام می شود. در دستگاه های ساده، با توجه به نوع تخم در هر ساعت یا ۴-۳ ساعت یکبار عمل چرخاندن تخم ها صورت می گیرد که به دلایلی نظیر باز و بسته شدن پیاپی درب محفظه و همچنین تماس دست با تخم و نوسانی شدن دما و رطوبت داخل دستگاه، روشی نامناسب و غیر بهداشتی تلقی می شود و بازدهی و دقت عملیات را کاهش می دهد.

اما امروزه در دستگاه های پیشرفته تر، چرخش تخم ها به صورت خودکار یا اتوماتیک و توسط دستگاه هایی نظیر موتور گیربکس انجام می شود. عامل تاثیر گذار دیگر در عملیات جوجه کشی تهویه هوای مناسب و به موقع می باشد، چرا که اگر فرآیند جا به جایی هوای درون دستگاه با دقت کافی انجام نشود، باعث افزایش میزان CO2 می شود و اگر این افزایش بیشتر از ۳ درصد بوده و به مقدار ۵ درصد برسد، بسیار خطرناک می باشد و تمام جوجه ها تلف خواهند شد.

در این مقاله سعی کردیم شما را با چگونگی عملکرد دستگاه جوجه کشی و عوامل موثر بر عملیات آن نظیر رطوبت، دما، چرخش و تهویه ی مناسب و همینطور تاثیر المنت دستگاه جوجه کشی در یکنواخت سازی دمای داخل دستگاه آشنا سازیم تا با دقت عمل و تهیه ی دستگاه های جوجه کشی با کیفیت، عملیات جوجه کشی موفق و پرسود و پر بازدهی را داشته باشید؛ چرا که دستگاه های جوجه کشی حرفه ای بسیاری امروزه ساخته و تولید می شوند که با ایجاد شرایط مناسب، همه روزه صدها هزار عملیات جوجه کشی موفق و بدون تلفات را رقم می زنند. امیدواریم که این توضیحات مفید و مثمر ثمر واقع شده باشد.

در رابطه با المنت دستگاه جوجه کشی  این مطالب را هم مطالعه بفرمائید :

به زودی اضافه خواهد شد.

منبع مورد استفاده:

egg hatching machine

برای خرید المنت دستگاه جوجه کشی با شماره ۰۲۱۳۳۱۱۴۰۵۲ و یا ۰۹۱۲۶۷۲۱۳۶۷ تماس حاصل فرمایید

Leave a Reply

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.