برای دستگاه تقطیر به کدام المنت حرارتی نیاز داریم؟

  برای دستگاه تقطیر به کدام المنت حرارتی نیاز داریم؟

در این ویدئو در رابطه با المنت های حرارتی آموزش هایی داده می شود. توضیحات ویدئو به زودی اضافه خواهد شد.

جهت مشاهده قیمت المنت های حرارتی کلیک کنید

  برای دستگاه تقطیر به کدام المنت حرارتی نیاز داریم؟

خرید المنت حرارتی مناسب برای دستگاه تقطیر، یکی از چالش‌های بزرگ در مقابل تمام افراد فعال در این حوزه است. افراد معمولاً هر چندوقت یکبار باید یک المنت حرارتی مناسب با دستگاه تقطیر خود انتخاب کنند. تنوع المنت‌های حرارتی موجود در بازار و تنوع ابزارهای تقطیر همیشه این سوال را برای افراد ایجاد می‌کند که برای دستگاه تقطیر، به کدام المنت حرارتی نیاز است؟ ما سعی داریم به کمک ویدئو و متن پیش‌رو، به این سوال پاسخ دهیم.

به طور کلی هنگام خرید المنت حرارتی، حجم، دمای مورد نظر ما و دمای فعلی محیط، میتوانند روی تجربه ما از خرید این محصول اثر بگذارند. اینکه چگونه این موارد روی تجربه ما تأثیر میگذارند را میتوانید در ویدئو بالا مشاهده کنید.

برای پاسخ به سوال، سه مورد را بررسی می‌کنیم:

  • اندازه دستگاه تقطیر
  • المنت حرارتی
  • زمان رسیدن به نقطه جوش

دستگاه سه تا هشت گالنی [۱۰ تا ۳۰ لیتری]

برای گرم کردن این حجم از مایع، در ولتاژ ۱۲۰ ولت، شما نیاز به یک المنت ۲۰۰۰ واتی دارید. با این المنت، برای حدود سه تا هشت گالن مایع، زمان رسیدن به نقطه جوش شما، ۲۵ تا ۴۵ دقیقه خواهد بود. همانطور که گفتیم، این بازه زمانی، به علت این است که دمای جوش، دمای محیط و جنس مایع  میتواند متفاوت باشد. در این دستگاه می‌توانید از المنت ۳۵۰۰ وات در ولتاژ ۲۴۰ ولت نیز استفاده کنید که زمان شما را تا حدود ۱۳ دقیقه پایین خواهد آورد، اما به نظر می ‌رسد رویکرد منطقی‌تر این باشد که از یک المنت ۲۰۰۰ واتی ساده استفاده کنید تا هزینه کمتری برای شما داشته باشد. بعلاوه این که ممکن است در مواردی با توجه به شرایط، این تغییر از نظر موارد ایمنی، خطرناک باشد.

دستگاه ۸ تا ۱۳ گالنی [۳۰ تا ۵۰ لیتری]

برای گرم کردن این حجم از مایع مورد نظر، در ولتاژ ۱۲۰ ولت، شما به یک المنت ۲۰۰۰ واتی نیاز دارید. زمان تقریبی رسیدن به نقطه جوش در این مورد چیزی حدود ۴۵ تا ۷۵ دقیقه است که وابسته به سایر موارد ذکر شده متفاوت می‌ باشد. برای این حجم، می ‌توانید از المنت حرارتی ۳۵۰۰ وات نیز استفاده کنید که البته نیاز به ولتاژ ۲۴۰ ولت دارد. این تغییر، می تواند زمان گرمایش شما را به حدود ۲۰ تا ۴۰ دقیقه کاهش دهد.

دستگاه ۱۳ تا ۲۳ گالنی [۵۰ تا ۹۰ لیتری]

در این دستگاه، دیگر نمیتوانیم به المنت ۲۰۰۰ واتی اکتفا کنیم و باید حتماً از المنت ۳۵۰۰ واتی استفاده کنیم. همانطور که گفتیم، برای این المنت نیاز به ولتاژ ۲۴۰ ولت داریم و زمان مورد نیاز ما برای گرمایش مایع مورد نظر تا دمای جوش آن، بین ۴۰ تا ۶۵ دقیقه خواهد بود. البته در مورد این حجم از مایع، میتوانید از المنت ۴۵۰۰ وات در ولتاژ ۲۴۰ نیز استفاده کنید که به طور قطع باعث کاهش زمان مورد نظر شما خواهد شد. با المنت ۴۵۰۰ واتی شما قادر خواهید بود که مایع خودتان را در ۳۰ تا ۵۰ دقیقه به دمای مورد نظر خودتان برسانید. علت پرش ما از المنت ۳۵۰۰ به ۴۵۰۰، میتواند کاهش زمان باشد. وقتی شما در پروسه تقطیر مایعات قرار میگیرید، معمولاً کاهش این مقدار زمان، کمک بسیار زیادی از نظر روانی به شما خواهد کرد.

در این دستگاه، ما می‌توانیم از یک جفت المنت هم استفاده کنیم. برای مثال می‌توانیم از یک المنت ۳۵۰۰ وات اضافه در کنار یک ۴۵۰۰ وات استفاده کنیم. ممکن است این حرکت برای بعضی از افراد، زیاده روی به نظر برسد، اما این المنت حرارتی اضافه، می‌تواند زمان جوش شما را به ۲۰ دقیقه کاهش دهد و در عین حال بعد از رسیدن به نقطه جوش، شما می‌توانید یکی از المنت‌ها را خاموش کنید و با المنت دیگر دما را کنترل کنید که با توجه به کاهش زمان جوشیدن مایع، می‌تواند حرکتی عاقلانه به نظر برسد.

دستگاه ۲۳ تا ۳۰ گالنی [۹۰ تا ۱۱۵ لیتری]

در دستگاه‌های بزرگ که در این حجم قرار میگیرند، ما نیاز داریم که از المنت‌های پرقدرت استفاده کنیم. برای این حجم، المنت حرارتی ۵۵۰۰ واتی در ولتاژ ۲۴۰ توصیه می‌شود. این المنت برای رساندن مایع شما به دمای مورد نظر، حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه وقت نیاز دارد. طبیعتاً شما برای این حجم می‌توانید از المنت ۴۵۰۰ نیز استفاده کنید اما زمان زیادی مصرف خواهد شد و احتمالاً فرآیند تقطیر، حوصله سربر خواهد شد. به همین دلیل استفاده از المنت‌های ضعیف‌تر در این حجم مایع، توصیه نمی‌گردد.

دستگاه‌های ۳۰ گالنی و بیشتر [بیشتر از ۱۱۵ لیتر]

در این دستگاه‌ها به طور قطع ما باید سراغ چند المنت برویم. این مسئله باعث میشود تا ما بتوانیم زمان رسیدن به دمای مورد نظر خودمان را کاهش بدهیم. بعلاوه اینکه استفاده از چند المنت حرارتی می‌تواند به ما این امکان را بدهد که کنترل بیشتری روی خروجی خود داشته باشیم. یعنی زمانی که به نقطه جوش رسیدیم، می‌توانیم یکی از المنت‌ها را خاموش کنیم و با المنت دیگر، دما را حفظ کنیم. این مسئله به ما این امکان را می‌دهد که علاوه بر اینکه به سرعت به نقطه جوش می‌رسیم، برق کمتری نیز مصرف کنیم و در نهایت خروجی مورد نظر خودمان را دریافت کنیم.

برای این دستگاه‌ها بهتر است از ۲ المنت ۵۵۰۰ واتی استفاده کنیم و همانطور که گفته شد، بعد از رسیدن به نقطه جوش، میتوانیم یکی از آن‌ها را خاموش کنیم.

خلاصه این مطلب

به طور کلی می‌توانیم توضیحات بالا را در جدول زیر خلاصه کنیم:

سایز دستگاه

المنت

زمان مورد نیاز

۳ تا ۸ گالن

۲۰۰۰ وات

۲۵ تا ۴۵ دقیقه

۸ تا ۱۳ گالن

۲۰۰۰ وات

۴۵ تا ۷۰ دقیقه

۳۵۰۰ وات

۲۰ تا ۴۰ دقیقه

۱۳ تا ۲۳ گالن

۳۵۰۰ وات

۴۰ تا ۶۵ دقیقه

۴۵۰۰ وات

۳۰ تا ۵۰ دقیقه

۲۳ تا ۳۰ گالن

۵۵۰۰ وات

۳۰ تا ۴۰ دقیقه

۳۰ گالن و بیشتر

چند المنت نیاز است

در نهایت، تصمیم گیری در مورد اینکه چه سایزی از المنت را باید در دستگاه مورد نظرتان استفاده کنید، به شما برمی‌گردد. شما می‌توانید حتی در یک دستگاه سه تا هشت گالنی نیز از المنت ۵۵۰۰ واتی یا حتی چند المنت استفاده کنید. این مسئله میتواند کاملاً به سلیقه شما، زمان مورد نیاز و هزینه‌ای که شما می‌خواهید برای یک فرآیند تقطیر انجام دهید بستگی دارد. به عبارت دیگر این میزان ارزشمندی تقطیر است که تعیین می‌کند چه المنت‌هایی با چه قیمتی در دستگاه خودتان استفاده کنید.

جهت مشاهده قیمت المنت های حرارتی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *